Bewegungsfreiheit


Ach Tirade, dat is: Merijn de Boer, Menno Hartman, Martijn Knol, Gilles van der Loo, Lieke Marsman, Simone van Saarloos en Marko van der Wal. Eigenlijk een online literair tijdschrift. Maar wat een energie, maar wat prikkelend, en hilarisch, en maar wat grappig! En altijd goed geschreven. En dat dan volhouden, een dag geen Tirade aangeklikt is een dag zonder Internet.
Ik had enkele bijdragen verzameld om daaruit een keuze te maken, uiteindelijk heb ik toch, min of meer geblindoekt gekozen, de kwaliteitslat ligt erg hoog bij Tirade.

lees verder

 1. Peter Bericht auteur

  Tirade altijd goed voor het gemoed πŸ˜‰
  Maar is dit wel een weblog? Nu zijn er weblogs met dezelfde “ambities” als Tirade, dus we gaan er hier eens goed over nadenken of dit wel naar de jury kan.

 2. Rigo Reus Bericht auteur

  Kan ik me voorstellen, die fronsende wenkbrauwen, maar lees dan de stukjes van Gilles van der Loo, of van Lieke Marsman, die zijn toch wars van commercialiteit. En het gaat over hun besognes van alledag, met die traan, met die lach, met die verdieping, en met goed geschreven. Het is een Gesamtblog, dat klopt, maar ik zou niet zo een, twee drie een soortgelijk blog weten te noemen, laat staan overwegen om in te zenden.

 3. Rigo Reus Bericht auteur

  @ Spencer. Wat een erge fout: geblindoekt met een enkele d. Ik schaam me dood. Dat doet me denken aan de precies omgekeerde fout die ik als jochie maakte: ik schreef Waterlooppplein, ik hoorde toch echt die dubbele p. Het plein van de waterloop, ja wist ik veel. Totdat ik eens het straatnaambordje goed bekeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *